راهنمای سریع برای آشنایی با رابط تجاری Binomo

در پلتفرم Binomo، یکی از بهترین رابط های تجاری موجود را خواهید یافت. این به گونه ای طراحی شده است که بصری باشد و دارای ویژگی های بسیاری است که کار تجارت شما را آسان تر می کند. به نظر من، بزرگترین چیز در مورد پلتفرم Binomo سادگی رابط کاربری آن است. برای افرادی که تجربه کار با پلتفرم های دیگر را دارند، فقط چند ثانیه کافی است که با عملکردهای پلت فرم به خوبی سازماندهی شده آشنا شوند. در این راهنما، ما شما را از طریق عملکردهای مختلف رابط تجاری Binomo راهنمایی خواهیم کرد.
در تصویر زیر می توانید اعداد مربوط به ویژگی های پلتفرم خاص را مشاهده کنید که بیشتر توضیح داده خواهد شد. اگرچه به خاطر داشته باشید که برخی از نمادها و بخشها ممکن است کمی متفاوت قرار بگیرند به وضوح صفحه، اندازه پنجره و تنظیمات سفارشی شما بستگی دارد.

بخش راهنما (1)
نماد یک علامت سوال در نوار بالایی (یا بالای نوار کناری سمت چپ) قرار دارد، شما را به زیر منوی راهنما هدایت می کند. از آنجا به چت پشتیبانی دسترسی دارید، میتوانید آموزشهای ویدیویی متعددی را تماشا کنید که نه تنها ویژگیهای پلتفرم، بلکه محتوای ارزشمند را برای یادگیری ابزارها و استراتژیهای معاملاتی جدید پوشش میدهند. همچنین یک دستیار مجازی وجود دارد که میتواند در مورد محبوبترین موضوعات مرتبط با عملکرد پلتفرم Binomo و تجزیه و تحلیل فنی به شما کمک کند. اگر وضعیت VIP دارید، اینجا مکانی است که می توانید سیگنال های معاملاتی اختصاصی را پیدا کنید.
منوی اصلی (2)
به اصطلاح "آیکون همبرگر" شما را به منوی کلی پلتفرم Binomo می برد. از اینجا می توانید حساب خود را مدیریت کنید، واریز و برداشت انجام دهید، به تاریخچه تراکنش های گذشته خود دسترسی داشته باشید، اطلاعات شخصی خود را تغییر دهید و قیمت های قبلی را برای هر دارایی مشاهده کنید. در اینجا میتوانید پلتفرم را برای تجارت مشتقات مالی یا CFD (که گاهی اوقات جفت ارز نامیده میشود) تغییر دهید. اگر به ابزارهایی مانند تقویم اقتصادی، سیگنال های معاملاتی و محتوای آموزشی ارائه شده توسط Binomo علاقه مند هستید، از اینجا نیز می توانید به راحتی به آنها دسترسی داشته باشید.
موجودی حساب (3)
میتوانید موجودی حساب واقعی خود را در گوشه سمت راست بالای صفحه مشاهده کنید. می توانید از آن به عنوان یک سوئیچ بین دمو و حساب کاربری زنده استفاده کنید.
واریز کنید (4)
دکمه واریز خود توضیحی است. می توانید به حساب واقعی یا دمو خود واریز کنید.
بخش فعالیت های تجاری (5)
بخش فعالیت معاملاتی در نوار کناری سمت راست یا در پایین رابط پلت فرم قرار دارد. این به دو تب تقسیم می شود: معاملات و سفارشات. از تب "معاملات" می توانید موقعیت های باز خود را دنبال کنید، عملکرد معاملات گذشته خود را مشاهده کنید، و با استفاده از برگه "سفارش ها" می توانید بینشی در مورد سفارشات در حال انتظار خود به دست آورید. سفارشات اجرا شده به معاملات مرتبط هستند، بنابراین شما می توانید به راحتی به نتیجه تراکنش دسترسی داشته باشید.
مدیریت تجارت (6، 7، 8)
در اینجا گام به گام می توانید به راحتی تجارت خود را تنظیم کنید. برای معامله مشتقات مالی باید زمان انقضا (6)، مقدار معامله (7) و جهت پیش بینی شده بازار زیر خط دار (8 - سبز برای بالاتر، قرمز برای قیمت پایین تر) را انتخاب کنید. البته دکمههای بالاتر و پایینتر مشخص میکنند که شما فکر میکنید قیمت بازار بالاتر یا کمتر از قیمت Strike که در وسط بین آنها نشان داده شده است، خواهد بود.
ویژگی های نمودار (9، 10، 11، 12)
همه ویژگی های نمودار در گوشه سمت چپ بالای منطقه نمودار قرار می گیرند. از آنجا می توانید دارایی مورد نظر خود را برای مشاهده و معامله انتخاب کنید (9). نماد قطب نما (10) به شما امکان دسترسی به نشانگرهای فنی و ابزارهای طراحی مختلف را می دهد. آنها به شما در تجزیه و تحلیل بازار کمک می کنند. بعد سوئیچ نوع نمودار (11) است. می توانید نوع نموداری را انتخاب کنید که برای شما مناسب است. در اینجا میتوانید محبوبترین اشکال ارائه دادههای قیمت را در جدول زمانی بیابید: منطقه (نمودار خطی)، کندلهای ژاپنی، هایکن آشی، و میلهها. آخرین نماد به علاوه (12) است که به شما امکان می دهد همزمان بیش از یک ساز را مشاهده کنید. همچنین میتوانید از نمودار دوم برای انجام تحلیل چندفریمی یک بازار استفاده کنید. به عنوان مثال، می توانید EURUSD را از یک بازه زمانی 5 دقیقه ای با استفاده از نمودار 15 دقیقه ای EURUSD برای تشخیص روند سطح بالاتر معامله کنید.
پیمایش نمودار (13، 14، 15، 16)
در وسط، در پایین نمودار، بخش کوچکی با دکمههایی پیدا خواهید کرد که به حرکت در نمودار کمک میکنند. میتوانید نمودار را بزرگنمایی/کوچکنمایی کنید (13،14)، میتوانید چارچوب زمانی نمودار را از 15 ثانیه به 1 ماه (15) تغییر دهید. در صورتی که با عقب کشیدن نمودار، وضعیت های گذشته بازار را مشاهده می کردید، ممکن است بخواهید به سرعت به شمع فعلی برگردید. سپس می توانید از نماد شورون سمت راست (16) استفاده کنید و نموداری را نشان می دهد که عملکرد قیمت فعلی را نشان می دهد.
نماهای مختلف از رابط معاملاتی
در ابتدای این مقاله، من نوشتم که برخی از قسمت های رابط کاربری ممکن است متفاوت قرار بگیرند. هرچه بیشتر از پلتفرم Binomo استفاده کنید، با آن بیشتر آشنا خواهید شد. با گذشت زمان شما قادر خواهید بود مقداری سفارشی سازی را انجام دهید. به خاطر داشته باشید که وقتی در حال معامله CFD (جفت ارز) هستید، بخش مدیریت تجارت کمی متفاوت به نظر می رسد. انقضا وجود نخواهد داشت، اما ابزارهای اضافی برای استفاده از اهرم (Multiplier) و ویژگی های Stop Loss / Take Profit خواهید داشت.
من مطمئن هستم که اکنون با رابط تجاری Binomo آشنا هستید و با استفاده از آن احساس راحتی می کنید. اگر سؤالی دارید یا می خواهید نظر خود را در مورد رابط کاربری Binomo به اشتراک بگذارید، لطفا خجالت نکشید و از بخش نظرات زیر استفاده کنید.
پاسخ دادن به یک نظر